Hänger fortfarande med...

Har inte haft så stor lust att uppdatera bloggen på ett tag. Det är nog med annat i livet just nu. Men en kort sammanfattning kan jag bjuda på.

Ikke har gjort MH i slutet av oktober, med helt ok resultat. Det var mycket humör i lillkillen, och inte var han särskilt rädd för spöken inte... Balanserad, och med stort allvarspaket.

Jag har lyckats slutföra mina sista kurser, och skrev sista stora tentorna förra veckan. Nu har jag bara en distanskurs som går på halvfart kvar, och en veckas kortkurs efter nyår. Sen är jag examinerad läkare.

Började jobba på norrtälje sjukhus i måndags, så att jag har råd att bo kvar i lägenheten, och kan ha kvar hundarna. Underlig känsla att plötsligt axla en läkares ansvar, efter att ha haft nån som tittat över axeln i 5,5 år.

Har tyvärr inte så mycket roligt att berätta om vad hundarna gjort, för de har inte fått göra så mycket på sistone. Dexi har tränat lite skydd, och båda har fått spåra några gånger. Lite räddning nån gång, och ett sökpass. Det blir mer och mer vartefter tiden går, men vi är inte i nån högform direkt...

Sen har det inte hänt så mycket mer. Jag försöker så gott jag kan skrapa ihop resterna av mitt liv, och finna en ny framtidsplan. Den börjar ta form, och tids nog, kommer jag berätta vad jag har planerat.